Saturday, May 24, 2014

Sérült Tigris a világbajnokságon


Radamel Falcao térdsérülése ellenére is bekerült a kolumbiai 30-as létszámú labdarúgó-válogatottba.  A Tigris becenévre hallgató focista reméli, hogy nem fogja hátráltatni a csapatot. 

Két hónapja szinte biztosak lehettünk abban, hogy Radamel Falcao kolumbiai futballista nem fog részt venni az idei labdarúgó vb-n elülső keresztszalag-szakadása miatt. A huszonnyolc éves játékos még a Monts d’Or Azergues Foot–Monaco Francia Kupa-találkozón szerezte súlyos sérülését, amikor Soner Ertek török focista ráesett labdaszerelés közben. Orvosa szerint a múlt hónapban már 60%-os volt Falcao állapota, ezzel együtt pedig a tornán való részvételének esélye is jócskán növekedett. Edzésekre járt, végül elfogadta a felkérést, és beállt a válogatottba. 
Bár folyamatosan javul a Tigris állapota, még mindig nem 100%-os, és, elmondása szerint, a kolumbiai labdarúgó csak akkor fog pályára állni, ha maximálisan tud teljesíteni, mivel nem szeretné hátráltatni a csapatot a mérkőzések során. Szurkolóként és kispadosként azonban biztosan számíthatunk rá.


Kádár Hanga

No comments:

Post a Comment